ΑκαδημίαΗ Ακαδημία του ΑΣΤΕΡΑ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΥ  αποτελεί μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 2005  υπό την προεδρία του Κων/νου Τράκα. Υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής & προπονητής ορίστηκε ο Καχριμάνης Ανδριανός ο οποίος  παραμένει σε αυτό το πόστο έως σήμερα. Aπό το 2008 πλαισιώθηκε απ'τον γυμναστή-αθλητικό ψυχολόγο Τράκα Γιάννη ο οποίος έχει αναλάβει και το τμήμα των PRO-JUNIORS. Η ακαδημία του σωματείου αριθμεί πάνω από 60 παιδιά ηλικίας 6-14 ετών τα οποία αποτελούν και το μέλλον του σωματείου. Ήδη κάποιοι νεαροί αθλητές έχουν ενταχθεί στην πρώτη όμαδα ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που στελεχώνουν τις μικτές ομάδες του νομού.
Πέρα όμως από τον καθαρά αγωνιστικό τομέα, η συντήρηση και λειτουργία του παιδικού τμήματος  δίνει κίνητρα  στα μικρά παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο το οποίο αγαπούν,τα κοινωνικοποιεί και τα κάνει να βρίσκονται κοντά σε χώρους υγιείς, μακριά από κακές συνήθειες και πειρασμούς της εποχής μας…
Αυτό άλλωστε αποτελεί υποχρέωση όλων μας προς τα παιδιά!!! 

Με οδηγό και πλάνο τα παραπάνω η Ακαδημία του Αστέρα-Δρεπανιακού περιμένει ακόμα περισσότερα παιδιά για να εντάξει στο δυναμικό της!!!


Τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες:
 Τράκας Γιάννης 6974353153,
 Καχριμάνης Ανδριανός   6972320896