Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Έχει βρεί τον τρόπο.... να χάνει!

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Αστέρας Δρεπανιακός, χωρίς να είναι χειρότερος απ'τον αντιπαλό του, ηττήθηκε με 1-2 απ'τον ΠΑΟ Λουτρακίου.

Ο Αστέρας ξεκίνησε με μια καλή φάση με τον Τράκα στο 2' να σουτάρει άουτ από πλάγια θέση αλλά μόλις στο 4' το παιχνίδι χάλασε καθώς ο Χρυσαφίδης έκανε το 0-1 σε μια φάση που υπήρχε διπλό οφσάιντ. Μετά το γκολ ο Αστέρας προσπάθησε να βάλει την μπάλα κάτω και να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας όμως αυτό έδωσε τη δυνατότητα στο Λουτράκι να κλέβει την μπάλα και να βγαίνει στην αντεπίθεση
. Στο 32' από ένα τέτοιο λάθος το Λουτράκι είχε δοκάρι ενώ στο 44' ο Αστέρας το πλήρωσε, με τον Χρυσαφίδη να εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα του Ισούφι και να κάνει δύο τα τέρματά του.

Το β' μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον Αστέρα με τον Σταυρόπουλο να μειώνει σε 1-2 στο 47'. Δύο λεπτά μετά τεράστια ευκαιρία και πάλι με τον Σταυρόπουλο με την κεφαλιά του να περνά ελάχιστα άουτ. Από εκεί και μετά το παιχνίδι μεταφέρθηκε στο μισό γήπεδο με τον Αστέρα να πιέζει ψάχνοντας την ισοφάριση. Στο 58' ο Ισούφι θα προλάβει την άμυνα του Λουτρακίου θα δεχτεί τάκλιν με τα δύο πόδια μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της συνάντησης να μην σφυρίζει παράβαση ενώ ένα λεπτό αργότερα οι αμυντικοί του Λουτρακίου θα απομακρύνουν με χέρια και με πόδια απ'την περιοχή, με το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά. Ο Αστέρας συνέχισε την πίεση και είχε δύο καλές ευκαιρίες από εκτελέσεις φάουλ του Μανιάτη στο 67 και στο 76'. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο β' μέρος ήρθε στο 84' όταν ο Γκιόλας δέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή από ωραία ατομική ενέργεια του Τράκα αλλά καθυστέρησε και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί με το σκορ να μένει τελικά στο 1-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου