Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Επίκαιρα

*Συνέχεια με ήττα στο παιδικό πρωτάθλημα για την ακαδημία με 5-1 απέναντι στον εξαιρετικό Αριστέα. Δείτε εδώ τη βαθμολογία του παιδικού πρωταθλήματος.
Νίκη για τους juniors με 15-10 με αντίπαλο το Λυγουρίο σε ένα χορταστικό από γκολ παιχνίδι.

*Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το τουρνουά "Ατρέας" την φετινή χρονιά,
κρίμα γιατί οι μικροί αθλητές το περίμεναν με ανυπομονησία.

*Τα νεύρα όσων συνεχίζουν να ασχολούνται με το πρωτάθλημα έχει βάλει σκοπό η διοργανώτρια αρχή με ορισμούς διαιτητών που δείχνουν ανίκανοι να αντεπεξέλθουν στα παιχνίδια. Αρχή με την τραγική διαιτησία του αγώνα με τα Λουκίσια, συνέχεια με τη διαιτησία δύο μέτρων και δύο σταθμών απέναντι στον Παναργειακό (με την κλοτσιά στο πέναλτι που ζητάει ο Αστέρας να ακούγεται ως το Ναύπλιο) και αποκορύφωμα με το διαιτιτικό τρίο στο παιχνίδι με το Λουτράκι που δεν μπορούσε να υποδείξει σωστά ούτε τα προφανή. Αποτέλεσμα ο εκνευρισμός για τους παίχτες και των δύο ομάδων και κυρίως των παιχτών του Αστέρα με το μη καταλογισμό δύο πέναλτι, την κατάργηση της έννοιας του offside και γενικότερα με τις αλλοπρόσαλλες υποδείξεις ακόμα και σε φάσεις που δεν έπαιρναν αμφισβήτηση.

*Για να κοιτάμε και τα του οίκου μας... ένα γκολ λιγότερο ανά παιχνίδι δέχεται ο Αστέρας τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. 5 απ'τις Ερυθρές, 4 απ'τα Λουκίσια, 3 απ'τον Παναργειακό και 2 απ'το Λουτράκι. Με αυτή τη λογική , αν σκοράρει θα πάρει βαθμό ή βαθμούς σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου