Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Τρίλεπτπο Black Out

Φανερή η έλλειψη κινήτρων για τον Αστέρα Δρεπανιακό οδήγησε σε ακόμα μια ήττα αυτή τη φορά απ'τον Παναργειακό με σκορ 3-1.

Ο Παναργειακός έδειξε περισσότερη διάθεση στο α' μέρος αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάποια καλή φάση στα καρέ του Δρεπάνου. Στο 32' από λάθος στη μεσαία γραμμή ο
Κολιοκώστας βγήκε απέναντι από τον Πιττερό, πλάσαρε και 1-0. Στο 37' ο Αντωνιάδης ισοφάρισε, με κεφαλιά, στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση για τον Αστέρα. Χαρακτηριστικό της έλλειψης κινήτρων είναι ότι το γκολ της ισοφάρισης δεν πανηγυρίστηκε ιδιαίτερα απ'τους παίχτες του Αστέρα. Ο Αστέρας στάθηκε τυχερός, σε μια από τις ελάχιστες φορές που έγινε αυτό φέτος, αλλά ένα χαζό πέναλτι του Τράκα στο 40', στην προσπάθεια του να διώξει, έδωσε την ευκαιρία στον Κολλιάκο να βάλει τον Παναργειακό μπροστά στο σκορ με 2-1 πριν το ημίχρονο. Μάλιστα με τη σέντρα έγινε και το 3-1 με τον Νικολέτο να εκμεταλλεύεται διώξιμο με γροθιές του Πιτερού.

Το β' μέρος θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν ο Γκιόλας σε δύο περιπτώσεις στο 48' και στο 57' είχε καταφέρει να σκοράρει και αν ο διαιτητής της συνάντησης δεν δρούσε με δύο μέτρα και δύο σταθμά σε πέναλτι που έγινε πάνω στον Τράκα στο 67'. Αντίθετα ο Παναργειακός προσπάθησε με κάποιες αντεπιθέσεις αλλά δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου