Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Κατέρρευσε μετα το 0-1

Φανερή η έλλειψη κινήτρων στον Αστέρα Δρεπανιακό οδήγησε στην κατάρρευση μετά το 0-1 και τελικά ηττήθηκε με 0-4 απ'τον Α.Ο. Λουκίσια.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν η καθεμία να επιβάλει το ρυθμό της. Ο Αστέρας είχε μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Μανιάτη στο 23' αλλά απέκρουσε ο Διαμαντής. Στο 32' ο Αστέρας έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Μανέτας εκμεταλεύτηκε το λάθος της άμυνας των Λουκισίων βγήκε μόνος απέναντι απ'τον Διαμαντή αλλά πλάσαρε άουτ. Τα Λουκίσια στο ίδιο διάστημα προσπαθούσαν να πλαγιοκοπήσουν την άμυνα του Αστέρα και είχαν μια μεγαλη ευκαιρία με τον Σπανό στο 39' αλλά ο Πιτερός απέκρουσε με τα πόδια. Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Διαμαντή να μπλοκάρει κεφαλιά του Τράκα ύστερα απο εκτέλεση φάουλ.

Το β΄μέρος ξεκίνησε με νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα όταν ο Μανιάτης έπιασε ενα πολύ δυνατό σουτ αλλά ο Διαμαντής απέκρουσε εντυπωσιακά στο "Γ". Στο 64' ο Χατζάκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ οδηγώντας στην κατάρρευση του Αστέρα. Το 0-2 ήρθε δέκα λεπτά μετά όταν Δήμου εκμεταλεύτηκε λάθος της άμυνας του Αστέρα βγήκε τετ α τετ με τον Πιτερό έχασε το κοντρόλ αλλά ο "ξεχασμένος" πίσω και απ'τον Πιτερό, Σπανός, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, με το διαιτητή της συνάντησης να δείχνει σέντρα!!! Το 0-3 σημείωσε και πάλι ο Σπανός ύστερα απο παράλληλη σέντρα στο 78' και το 0-4 ο Ντάμπος στο 83' με καταπληκτική λόμπα.

Ασχολίαστη η διαιτητική τριάδα καθώς μάλλον βρισκόταν σε άλλο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου