Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ακαδημίες

* Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις για την Ακαδημία του Αστέρα Δρεπανικού στο παιδικό πρωτάθλημα και νίκη με 2-4 με αντίπαλο τον Ερμή Κιβερίου.
Για ακόμα ένα παιχνίδι οι μικροί του Αστέρα βρέθηκαν πίσω στο σκορ απ΄το πουθενά, μόλις στο 4' και σπατάλησαν ένα ημίχρονο μέχρι να μπουν στο παιχνίδι παρά το 1-1 του Ρεβίθη στο 17'.
Στο β' μέρος όμως ήταν καταιγιστικοί, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και δημιούργησαν πληθώρα ευκαιριών. Στο 36' ο Τοπάλι με όμορφη ατομική ενέργεια έκανε το 1-2 και ο Ρεβίθης στο 43' με κεφαλιά έκανε το 1-3. Στο 63' ο Ερμής μείωσε σε 3-2 αλλά ο Μ.Δωρής στο τέλος του αγώνα έκανε το 2-4 ύστερα από άστοχο πέναλτι του Κράλεφ.

Για την ακαδημία του Αστέρα Δρεπανιακού έπαιξαν οι: Χουρμούζης, Κορολής, Γαβρίλος, Δωρής Μ., Κολπρετσάι, Κράλεφ, Κατσαρός, Τοπάλι, Πετούσης Κ.,Ρεβίθης, Δωρής Κ., Πετούσης Γ., Σκρέλι, Μπέλμπα, Βοριάς, Κωστόπουλος, Κουκουβέλης, Μάλλιος,Μπινιάρης,Σκρέλι.

 * Νίκη και για τους μικρούς της κατηγορίας των junior με αντίπαλο την ακαδημία του Λυγουριού με 4-7 σε ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα που γέμισε ζωντάνια το 5x5 του Λυγουριού. Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι Μπούζντρα (3), Μερτζάνι (2), Τράγκας (1) και Λέκα (1).

Για τους junior του Αστέρα Δρεπανιακού έπαιξαν οι: Λέκα, Ντόι, Ρεβίθης, Καλλιάνος Π., Μπούζντρα, Τράγκας, Καλαφάτης, Καλλιάνος Χ., Σκανδάλης,Μερτζάνι,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου