Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Τον λύγισε η κούραση

Για ακόμη μια φορά ο Αστέρας Δρεπανιακός έδειξε την απειρία του στο περιφερειακό πρωτάθλημα, δεν κατάφερε να συνεχίσει τις τελευταίες του καλές εμφανίσεις και ηττήθηκε μάλλον δίκαια με 0-1 απο τον Πανναυπλιακό.

Εμφανή τα σημάδια της κούρασης απ'την υπερπροσπάθεια της προηγούμενης αγωνιστικής ανάγκασαν τον Αστέρα Δρεπανιακό να δώσει χώρο στο Πανναυπλιακό κλείνοντας όμως άψογα τους χώρους στην άμυνα. Μέτριο το παιχνίδι στο α' μέρος με τον Πανναυπλιακό να έχει δύο καλές ευκαιρίες με το Δριμούρα, η πρώτη στο 23' με  τον Παπαγιάννη να διώχνει με τα πόδια και η δεύτερη στο 34' με τη μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι. Στον αντίποδα ο Αστέρας είχε μια καλή ευκαιρία σε σουτ του Σιγάλα στο 39' το οποίο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Πανναυπλιακού.

Στο β' μέρος ο Πανναυπλιακός μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο τέταρτο και έχασε 3-4 καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί, κυρίως με το Δριμούρα, αλλά πότε ο Παπαγιάννης και πότε η τύχη κράτησαν το μηδέν. Στο 61' ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Τράκας έπιασε ένα δυνατό σούτ αλλά ο Παναγιωτόπουλος επέκρουσε εντυπωσιακά. Το 0-1 ήρθε στο 72' ύστερα από τραγικό λάθος στην άμυνα του Αστέρα το οποίο έδωσε τη δυνατότητα σε δύο παίχτες του Πανναυπλιακού να βγουν απέναντι στον Παπαγιάννη με τον Δριμούρα να μην δυσκολεύεται να ανοίξει το σκορ. Παρά το γεγονός ότι ο Αστέρας για ακόμα ένα παιχνίδι δέχτηκε γκολ σε κρίσιμο χρονικά σημείο, δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε για την ισοφάριση. Στο 78' ο Τράκας έβγαλε το Σ. Μανδύλη στην πλάτη της άμυνας, ο τελευταίος ελίχθηκε όμορφα έπιασε ένα δυνατό σούτ αλλά ο Παναγιωτόπουλος για μια ακόμα φορά είπε "όχι". Στο 80' φάουλ του Σιγάλα, ο Π.Μανδύλης δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας.  Ο Πανναυπλιακός στο τελευταίο δεκάλεπτο οπισθοχώρησε, έδωσε χώρο στον Αστέρα ο οποίος παρά τις φιλότιμες προσπάθειες έδειξε να μην έχει δυνάμεις για να κυνηγήσει την ισοφάριση. Πάντως στο 89' θα μπορούσε να κερδίσει τουλάχιστον το βαθμό όταν σε εκτέλεση φάουλ του Καχριμάνη, ο Καζάς βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή αλλά ξεγελάστηκε απ΄την πορεία της μπάλας και η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Ο συνδυασμός κούρασης, απειρίας και ατυχίας μάλλον βάζουν ταφόπλακα στις ελπίδες του Αστέρα για παραμονή ο οποίος από εδώ και πέρα κυνηγάει ένα θαύμα. Απόφαση της ομάδας όμως είναι να συνεχίσει την προσπάθεια και να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου