Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ήττα απ'τα αποδυτήρια

Τρία γκολ στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά δέχτηκε ο Αστέρας Δρεπανιακός απέναντι στη Δάφνη Ερυθρών και τελικά ηττήθηκε με 5-1.

Με αρκετές ελλείψεις ο Αστέρας και ουσιαστικά αδιάφορος, μιας και το τρένο της σωτηρίας έχει χαθεί, δεν είχε καμία τύχη απέναντι στη Δάφνη Ερυθρών που παλεύει για τη σωτηρία της και μπήκε αφηνιασμένη στον αγωνιστικό χώρο. Λίγο το μουδιασμένο ξεκίνημα του Αστέρα και λίγο η τύχη έφεραν τρία γκολ για την Δάφνη Ερυθρών στις πρώτες τρείς επισκέψεις της στα καρέ του Δρεπάνου. Μόλις στο 3' η άμυνα του Αστέρα "πάγωσε" περιμένοντας να σφυριχτεί φάουλ, ο διαιτητής άφησε το πλεονέκτημα και ο ξεχασμένος Πλαβούκος άνοιξε το σκορ. Στο 7' η άμυνα του Αστέρα τραβήχτηκε για όφσαιντ η μπάλα βρήκε στο πόδι του Μπέλεση και στρώθηκε στον Μακρή, που ερχόταν απο πίσω, με τον τελευταίο να κάνει το 2-0. Στο 15' τρίτη επίθεση για τη Δάφνη Ερυθρών και τρίτο γκολ όταν ο Μακρής εκμεταλεύτηκε την λάθος εφαρμογή του τεχνητού οφσάιντ της άμυνας του Αστέρα και βρέθηκε μόνος απέναντι στον Παπαγιάννη. Μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο ο Αστέρας ανασυντάχθηκε, έγιναν και κάποιες εσωτερικές αλλαγές, και είχε δύο καλές ευκαιρίες για να μειώσει με σουτ του Τράκα στο 28' που πέρασε άουτ και πλασέ του Μανιάτη στο 36' το οποίο απέκρουσε ο Βασιλείου.

Το β' μέρος άρχισε όπως τελείωσε το α', με τον Αστέρα να ψάχνει τρόπους να μειώσει και τη Δάφνη να προσπαθεί να πετύχει και άλλο γκολ. Η Δάφνη στάθηκε και πάλι πιο τυχερή με τον Μήτρου να πετυχαίνει το 4-0, στο 63', με σουτ ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ. Ο Αστέρας είχε μια καλή ευκαιρία για να μειώσει στο 68' αλλά το σουτ του Τράκα πέρασε άουτ. Τελικά το κατάφερε στο 73' όταν από διώξιμο της άμυνας της Δάφνης ο Τράκας έπιασε ένα απευθείας βολέ το οποίο κατέληξε στη γωνία του Βασιλείου. Ο διαιτητής της συνάντησης ,σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ,είχε σε κακό να δώσει έστω και ένα φάουλ κοντά στην περιοχή για τον Αστέρα και κάπως έτσι αρνήθηκε και το καταφανέστατο πέναλτι που έγινε σε ανατροπή του Τράκα στο 78'. Στο 80' και 82' δύο όμορφες ενέργειες του Παπακωσταντίνου δεν είχαν την κατάληξη που θα ήθελε. Στο 83' και στο 87' ο Παπαγιάννης απέκρουσε εντυπωσιακά, σουτ των Πλαβούκου και Λιώρη αλλά στο 90' δέχτηκε το πιο έυκολο απο αυτά και πάλι απ΄τον Λιώρη για το τελικό 5-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου