Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Όπου φτωχός και η μοίρα του...


Άτυχος στην επίθεση και επιπόλαιος στην άμυνα ο Αστέρας Δρεπανιακός  ηττήθηκε με 3-2 απ’την Α.Ε. Κρανιδίου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ραβούση να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα φάουλ του Ισούφι στο 4’. Στο 8’ ο Αστέρας προηγήθηκε  με αυτογκόλ του Δρίτσα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ισούφι. Στο 16’ εντυπωσιακό γκολ του Τράκα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, σε μια οριακή φάση. Στο 32’ σουτ του Γκίολα μέσα απ’την περιοχή, ο Σταματέλος θα μπλοκάρει με τα χέρια ο διαιτητής θα διατάξει την συνέχεια της φάσης σε μια δύσκολη απόφαση καθώς το χέρι ήταν εξ επαφής. Στα υπόλοιπα λεπτά και ως τη λήξη του ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον Αστέρα όμως να έχει τις κλασσικότερες ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή του Τράκα στο 44’, το κοντινό σουτ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ραβούσης σε κόρνερ.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα, στο 47’, όταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων Ραβούσης έχασε την μπάλα απ’τα χέρια του (στο μοναδικό του λάθος στο παιχνίδι) αλλά ο Παπασαράντος δεν δέχθηκε το δώρο και σούταρε απελπιστικά άουτ προ κενής εστίας. Ο νόμος του ποδοσφαίρου εφαρμόστηκε στο αμέσως επόμενο λεπτό όταν ο Πέτγαζλης εκμεταλλεύτηκε την επιπολαιότητα στα μαρκαρίσματα και πέτυχε το 1-1 ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Στο 56’ ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξαναπάρει το προβάδισμα όταν η κεφαλιά του Παπαδημητρίου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 70’ η φάση που θα συζητηθεί, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ για του γηπεδούχους ο Πίτερος βρέθηκε στο έδαφος και ο Δρίτσας έκανε το 2-1 με τους παίχτες του Δρεπάνου να διαμαρτύρονται για φάουλ στον τερματοφύλακα, ο οποίος μάλιστα αποχώρησε με κάταγμα στα πλευρά. Μετά το 2-1 αποβλήθηκε ο Παπαδημητρίου για διαμαρτυρία.
Το 3-1 πέτυχε ο Τζώρτζης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το άσχημο παιχνίδι που έπαιξαν ο αγωνιστικός χώρος και η μπάλα στον Παπαγιάννη. Το τελικό 3-2 πέτυχε ο Γκιόλας στις καθυστερήσεις με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Για τον Αστέρα Δρεπανιακό έπαιξαν οι: Πιτερός (71’ λ.τρ. Παπαγιάννης), Αναγνωστόπουλος, Σταυρόπουλος, Α.Καχριμάνης, Παπαδημητρίου, Τράκας, Καζάς, Αντωνιάδης (78’ λ.τρ. Σπ.Μανδύλης), Ισούφη, Παπασαράντος (65’ Μπέλεσης), Γκιόλας.


* Προβληματισμός επικρατεί για τις συνεχόμενες κακές αμυντικές στιγμές που στερούν βαθμούς.

* Σχετικά με την ανακοίνωση της διοίκησης για τις προηγούμενες κακές διαιτησίες (διαβάστε την εδώ) και παρόλο που το διαιτητικό τρίο του αγώνα με την ΑΕΚ δεν υπέπεσε σε κάποιο σοβαρό λάθος και έδειξε τουλάχιστον σοβαρότητα, σε αντίθεση με αυτές των προηγούμενων παιχνιδιών, εντύπωση προκαλεί το ότι και οι 3-4 αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα πήγαν προς την πλευρά των γηπεδούχων.

* Φιλικό έδωσαν και η ακαδημίες των δύο ομάδων με νικήτρια την ΑΕ Κρανιδίου με 3-0.

* Το blog εύχεται γρήγορη ανάρρωση και περαστικά στο Βασίλη Μπάρδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου