Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Έχασε ΚΑΙ αυτό...


Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Αστέρας Δρεπανιακός έδειξε την απειρία του στην Δ’ Εθνική και «κατάφερε» να ηττηθεί με 1-2 απ’τον Πέλοπα Κιάτου παρόλο που ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το α’ ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αστέρα να προσπαθεί να δημιουργήσει και να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας όμως χωρίς να δεχτεί πίεση βρέθηκε να χάνει με 0-2 πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο. Το 0-1 πέτυχε ο Μπαλτζής στο 13’ κρεμώντας σε τετ α τετ τον Παπαγιάννη και αφού νωρίτερα είχε πιάσει στον ύπνο την άμυνα του Αστέρα ύστερα από βαθειά μπαλιά που του έγινε. Το 0-2 έγινε από τον ίδιο παίχτη στο 19’ σε παρόμοια φάση με αυτή του πρώτου γκολ, αυτή τη φορά με κεφαλιά η οποία βρήκε σύμμαχο τον δυνατό αέρα και κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας του Αστέρα.
Απ’το 20’ και μετά το παιχνίδι μεταφέρθηκε στο μισό γήπεδο με τον Αστέρα να δημιουργεί κάποιες καλές ευκαιρίες κυρίως με τον Μπαρουτσάκη. Τα τελευταία λεπτά του α’ ημιχρόνου βρήκαν τον Αστέρα να σπαταλά τεράστια ευκαιρία για να ξαναμπεί στο παιχνίδι όταν ο Μπαρουτσάκης κέρδισε πέναλτι  το οποίο εκτέλεσε άστοχα ο Ισούφι.

Το β’ μέρος συνεχίστηκε στο μισό γήπεδο και μόλις στο 47’ ο Αστέρας πέτυχε γκολ με τον Μπαρουτσάκη το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μάλλον κακώς αφού προερχόταν από παράλληλη μπαλιά του Ισούφι. Το κρεσέντο των διαιτητικών λαθών συνεχίστηκε με τουλάχιστον τέσσερις λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ (η μια μάλιστα ύστερα από εκτέλεση πλαγίου!!!), συνεχόμενα σφυρίγματα φάουλ καθώς και από υπερβολικές υποδείξεις «αλλαγής» στο πλάγιο απλά για να μεταφερθεί το σημείο εκτέλεσης ένα μέτρο απ’την υπόδειξη της παράβασης. Παρόλα αυτά ο Αστέρας έιχε αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τους Μπαρουτσάκη, Μανδύλη και Μπέλεση για να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, το κατάφερε στο 82’ με κεφαλιά του Σταυρόπουλου αλλά παρά την πίεση στο τελευταίο δεκάλεπτο το σκορ δεν άλλαξε.

Τραγελαφικές οι αποφάσεις της διαιτητικής τριάδας χωρίς ωστόσο να δίνουν άλλοθι για τα δύο γκολ που κατάφερε να δεχτεί ο Αστέρας χωρίς ο Πέλοπας να πατήσει στην περιοχή του.

Για τον Αστέρα Δρεπανιακό επαιξαν οι: Παπαγιάννης, Παπακωνσταντίνου (37’ λόγω τραυματισμού Π. Μανδύλης), Σπ. Μανδύλης, Καχριμάνης, Τράκας, Ισούφη (72’ Μπέλεσης), Καζάς (57’ Παπασαράντος), Αντωνιάδης, Γκιόλας, Σταυρόπουλος, Μπαρουτσάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου