Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ήττα με κάτω τα χέρια

Την χειρότερή του φετινή εμφάνιση έκανε ο Αστέρας Δρεπανιακός απέναντι στις Βρασιές και ηττήθηκε με 0-4 σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσει για να ξεκολήσει απ'τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Οι Βρασιές απ'την αρχή του παιχνιδιού εγκλώβισαν τον Αστέρα που δεν βρήκε αντίδοτο στο άναρχο και γεμάτο μεγάλες μπαλιές του αντιπάλου. Αποτέλεσμα ήταν οι παίχτες των Βρασιών να πηγαίνουν πρώτοι στην μπάλα και με τις συνεχείς εναλλαγές θέσεων να δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στην άμυνα του Αστέρα. Το 0-1 ήρθε στο 17' με τον Δημάκη να εκμεταλεύεται την κακή απομάκρυνση του Πιτερού ο οποίος όμως μέχρι και την φάση της αποβολής του είχε σταματήσει τουλάχιστον τρία τετ α τετ της ομάδας των Βρασιών.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας έκανε μια προσπάθεια να διεκδικήσει το παιχνίδι η οποία όμως κράτησε μόλις δέκα λεπτά καθώς στο 55' ο Ισούφι γύρισε την μπάλα απρόσεκτα και χωρίς δύναμη στον Πιτερό, ο Αλεξίου έκλεψε και ο Πιτερός αναγκαστηκε να τον ανατρέψει. Το πέναλτι για τις Βρασιές και κόκκινη στον Πιτερό έβαλαν ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες του Αστέρα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Παππάς κάνοντας το 0-2 ενω το 0-3 και 0-4 διαμόρφωσαν οι Αλεξίου στο 78' και ο Αραχωβίτης στις καθυστερήσεις.

Για τον Αστέρα Δρεπανιακό έπαιξαν οι: Πιτερός, Μανδύλης Π (55′ Μανδύλης Σπ.), Αναγνωστόπουλος, Καζάς, Τράκας, Αντωνιάδης, Μανιάτης, Ισούφη (56′ Παπαγιάννης), Μπαρουτσάκης, Γκιόλας (78′ Σχίζας), Μίχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου