Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Νέα εκτός έδρας επιτυχία

Τον βαθμό τις ισοπαλίας μέσα σε μια πολυ δυνατή έδρα κατάφερε να κερδίσει ο Αστέρας Δρεπανιακός με αντίπαλο των Πόρο Α.Ο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πόρο να έχει δύο σπουδαίες ευκαιρίες στα πρώτα έξι λεπτά. Η πρώτη με τον Ξύδη να μπαίνει απ'το πλάι και να σουτάρει με τον Παπαγιάννη να διώχνει σε κόρνερ και η δέυτερη και πάλι με τον Ξύδη που μπήκε στην περιοχή έσπασε στον Νεόφυτο αλλά το σουτ του τελευταίου έδιωξε με τάκλιν ο Τράκας. Το παιχνίδι πάγωσε για ένα μισάωρο με τον Αστέρα να έχει ένα καλό χτύπημα φάουλ του Μανιάτη και μια καλή ευκαιρία όταν Τράκας και Γκιόλας πήδηξαν αμαρκάριστοι αλλά ξεγελάστηκαν απ΄την πορεία της μπάλας ύστερα απο εκτέλεση φάουλ. Αυτά μέχρι το 38' όταν ο Πόρος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα με τον Παπαγιάννη να απεκρούει εντυπωσιακά την κοντινή προβολή του Νεόφυτου.

Το 2ο ημιχρονο ξεκίνησε φλύαρα και για τις δύο ομάδες και χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Παρόλο που ο ρυθμός έπεσε ο Πόρος βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί στο 69' όταν ο Σαμαράς βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε μια καλή ευκαιρία με κεφαλία  του Παπαδημητρίου η οποία πέρασε λίγο έξω. Το εκτός έδρας άστρο του Αστέρα στις στημένες φάσεις έλαμψε στο 78' όταν ο Μανιάτης εκτέλεσε κόρνερ απευθείας!!! ο Τράκας πήδηξε ψηλά μπροστά απ'τον  Γιουργούση ο οποίος μπερδέυτηκε και άφησε την μπάλα να περάσει μέσα απ'τα χέρια του για να γίνει το 1-1. Το παιχνίδι όμως επεφύλασε και άλλες συγκινήσεις καθώς ο Πόρος στο 86' έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το τρίποντο αλλά οι Τράκας και Παπακωσταντίνου με διαδόχικα τάκλιν έσωσαν το Αστέρα τρεις φορές, ελάχιστα μέτρα μπροστά απ΄την γραμμή του τέρματος.

Σπουδαίο αποτέλεσμα που κάποια στιγμή θα πρέπει να συνδυαστεί και με εντός έδρας επιτυχίες ώστε να έχει αντίκρυσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου