Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ακόμα ένας βαθμός στο σακούλι...

Νέο εκτός έδρας βαθμό "τσίμπισε" ο Αστέρας Δρεπανιακός αυτή τη φορά στην έδρα του Α.Ο.Λουτρακίου.
Παιχνίδι καρμπόν με αυτό της προηγούμενης Τετάρτης απέναντι στα Λουκίσια με τον ισχυρό αέρα που φυσούσε χτες στο Λουτράκι να μην αφήνει να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων.
Ο ΑΟΛ είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά τα συνεχόμενα γεμίσματα στη περιοχή ήταν εύκολη λεία για την άμυνα του Αστέρα. Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς υποψία ευκαιρίας απ'τις δύο ομάδες και όλα έδειχναν ότι θα πάμε σε ένα βαρετό 0-0. Όλα όμως άλλαξαν στο 72' όταν μια αδράνεια της αριστερής πτέρυγας του Αστέρα επέτρεψε στον Αποστολάκη να βγάλει μια παράλληλη σέντρα και ο Χρυσαφίδης που πρόλαβε τους αμυντικούς έκανε το 1-0 με κοντινή προβολή. Τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για τον Αστέρα που έδειχνε να χάνει άλλο ένα βαθμό μέσα απ'τα χέρια του καθώς οι ελλείψεις των Μπαρουτσάκη, Γκιόλα και Μανιάτη είχαν αποδυναμώσει την επιθετική του γραμμή. Στα τελευταία λεπτά ο Αστέρας πάλεψε, κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο και στο 80' στάθηκε τυχερός όταν ο Παπακωσταντίνου κέρδισε το φάουλ στη γωνία της περιοχής και ο Μίχος με δυνατή εκτέλεση έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του ΑΟΛ μέσα σε πανηγυρισμούς.
Σημαντικός ο βαθμός αλλά και η αλλαγή νοοτροπίας της ομάδας που αν μη τι άλλο κάνει κατάθεση ψυχής κάθε αγωνιστική.

Για τον Αστέρα Δρεπανιακό έπαιξαν οι: Πιτερός, Παπαδημητρίου, Μίχος, Α.Καχριμάνης, Αναγνωστόπουλος, Τράκας, Καζάς, Κοκκώνης (68’ Παπακωνσταντίνου), Αντωνιάδης, Ισούφη (90’ Σπ.Μανδύλης), Παπασαράντος (60’ Μπέλεσης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου