Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Κρίμα και άδικο!

Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο Αστέρας Δρεπανιακός απο την Δάφνη Ερυθρών μένοντας πίσω στην βαθμολογία και χωρίς να έχει γνωρίσει τη χαρά της νίκης στην έδρα του έχοντας πολλά παράπονα όμως απ'τον διαιτητή της αναμέτρησης ο οποίος σε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις σφύριζε Ερυθρές.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα να διαμαρτύρεται για ένα γκολ του Μανιάτη στο 5' το οποίο δεν μέτρησε και ενώ η μπάλα φάνηκε να έχει περάσει τη γραμμή, έστω και οριακά. Ο αγώνας συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να απειλούν μόνο με στημένες μπάλες και σε μια απο αυτές στο 28' ο Αστέρας προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μανιάτη σε φάση καρμπόν με το μη κατακυρωθέν γκολ του 5ου λεπτού. Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.
Το 2ο μέρος συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο, με παιχνίδι κέντρου και αρκετά φάουλ.
Η Δάφνη στην μοναδική σοβαρή επίσκεψή της στα καρέ του Αστέρα ισοφάρισε στο 56' όταν ο Τσάουσης εκμεταλέυτηκε μια στιγμιαία αδράνεια στην πλάτη της άμυνας. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 76' πήρε και το προβάδισμα με πέναλτυ του Μήτρου, σε μια φάση στην οποία περισσότερο μπλέκεται ο επιθετικός στα πόδια του αμύντικου παρά το αντίθετο και στην οποία έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ πάνω στον Καχριμάνη. Στο 82' ο Αστέρας θα ζητήσει πέναλτυ όταν ο Χρυσικός θα βγάλει με το σώμα του τον Γκιόλα έκτος της πορείας της μπάλας και ένω ο τελευταίος ετοίμαζόταν για κεφαλία με τον διαίτητη να συνεχίζει να "σφυρίζει αδιάφορα".
Το τελικό 1-2 αφήνει τον Αστέρα πίσω στην μάχη της σωτηρίας απέναντι σε μια ανταγωνίστρια άλλα μάλλον κακή ομάδα σε ένα παιχνίδι που οι 3 βαθμοί ήταν επιβεβλημένοι.

Για τον Αστέρα Δρεπανιακό έπαιξαν οι: Παπαγιάννης- Παπαδημητρίου (90' Ψαριανός), Μίχος, Καχριμάνης, Καζάς, Τράκας, Μανιάτης, Ισούφη (65' Παπακωσταντίνος), Μπέλεσης, Γκιόλας, Παπασαράντος (46' Μανδύλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου