Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Άξιος της μοίρας του.

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο Αστέρας Δρεπανιακός και ηττήθηκε δίκαια με 5-2 από έναν κακό Πανναυπλιακό.
Το παιχνίδι ξεκίνησε και με τις δύο ομάδες να αρκούνται στο να μετατοπίζουν το πρόβλημα προς την περιοχή του αντιπάλου. Ο Πανναυπλιακός ευτύχησε να προηγηθεί στο 22' με κεφαλιά του Αριτζή. Ο Αστέρας απάντησε άμεσα με σουτ του Μανιάτη στο 28' και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια ο Πανναυπλιακός ξαναπήρε το προβάδισμα με κεφαλία του Φρυσίρα ύστερα από εκτέλεση φάουλ στο 44' και δυό λεπτά μετά έκανε και το 3-1 με κοντινή προβολή του Δριμούρα.
Το δέυτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια τραγική ασυνενοησία μεταξύ Παπαγιάννη και Αντωνιάδη, ο Αριτζής έκλεψε και πάσαρε στον Δριμούρα που έκανε το 4-1. Στο 57' ο Μπαρουτσάκης μείωσε σε 2-4 με κοντινό πλασέ και πέντε λεπτά μετά κέρδισε πέναλτυ όταν ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή του Πανναυπλιακού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος όμως ο Παναγιωτόπουλος απέκρουσε και μαζί με το πέναλτυ χάθηκε η ευκαιρία για τον Αστέρα να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Μετά το χαμένο πέναλτι ο Μπαρουτσάκης δέχτηκε κόκκινη κάρτα για εξύβριση καθώς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε και πάλι ο Δριμούρας που εκμεταλεύτηκε κακή απομάκρυνση του Αντωνιάδη.

Για τον Αστέρα Δρεπανιακό έπαιξαν οι: Παπαγιάννης, Π.Μανδύλης, Παπαδημητρίου (46’ Παπακωνσταντίνου), Μίχος, Καχριμάνης, Μανιάτης, Σιγάλας (62’ Τράκας), Ισούδη, Αντωνιάδης, Ψαριανός (46’ Μπαρουτσάκης), Γκιόλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου