Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Πάλεψε αλλά...

Δύσκολο έργο είχε ο Αστέρας Δρεπανιακός στο παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής που έγινε την Τετάρτη στα Λουκίσια απέντι στην έμπειρη ομάδα του Α.Ο. Λουκισίων.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΑΟΛ να έχει την συντριπτική κατοχή της μπάλας και τον Αστέρα να αμύνεται με ιδιαίτερο πάθος και κλείνοντας σωστά τους χώρους. Οι αρκετές ελλείψεις από κάρτες και τραυματισμούς καθώς και ο τραυματισμός του Παπασαράντου μόλις στο 5' δεν επέτρεψαν στον Αστέρα να κάνει τίποτα άλλο απ'το να αμύνεται μαζικά και έτσι το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες στο 0-0 χωρίς κάποια αξιόλογη στιγμή.
Το 2ο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τα Λουκίσια να έχουν κάποια σουτ προς την εστία με κορυφαίο ένα  δυνατό μακρινό σουτ στο 63' το οποίο ξεγέλασε το Πιτερό ο οποιός έχασε την μπάλα απ'τα χέρια του αλλά απέκρουσε σε δεύτερο χρόνο με την βοήθεια του δοκαριού. Το παιχνίδι συνεχιζόταν στο ίδιο μοτίβο και  ο Αστέρας έδειχνε ικανός να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό όμως στο 75' ύστερα απο γέμισμα στην μεγάλη περιοχή o Ζαφειρόπουλος βρέθηκε μόνος στην πλάτη της άμυνας και άνοιξε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά. Ο Αστέρας μη έχοντας άλλη επιλογή έψαξε το γκολ και θα μπορουσε να το πετύχει με τον Ισούφι στο 80' όταν ξεμαρκαρίστηκε με όμορφο τρόπο και πλασαρε, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει με τα πόδια και στο 84' όταν ο Παπακωσταντίνου κέρδισε την μπάλα, ανατράπηκε μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Το τελικό 1-0 αφήνει πικρή γεύση καθώς η ομάδα έδωσε το 100% των δυναμεών της για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για τον Αστέρα Δρεπανιακό έπαιξαν οι: Πιτερός, Ισούφης, Α.Καχριμάνης, Αναγνωστόπουλος, Παπαδημητρίου (60’ Παπακωνσταντίνου), Τράκας, Μπέλεσης (75’ Σχίζας), Μανιάτης, Αντωνιάδης, Γκιόλας, Παπασαράντος (10’ λ.τρ. Σπ.Μανδύλης) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου