Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Κρατάει την προσπάθεια.

Την ήττα με 0-3 γνώρισε ο Αστέρας Δρεπανιακός απ'τον Αστέρα Μαγούλας.
Αρκετά μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων με τον Αστέρα να κρατάει απ'το παιχνίδι μόνο την μεγάλη προσπάθεια και διάθεση που έδειξαν οι παίκτες της ομάδας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Μαγούλα να προσπαθεί να ελέγξει το ρυθμό αλλά να τα βρίσκει σκούρα απέναντι στην άμυνα του Δρεπάνου. Τελικά βρήκε λύση απο ένα κόρνερ στο 24' εκμεταλευόμενη την  τεράστια υπεροχή της στο ψηλό παιχνίδι καθώς η εντεκάδα της θύμιζε ομάδα μπάσκετ. Το γκολ πέτυχε ο Μπουγιάς που πήρε το ριμπάουντ ύστερα από δυνατή κεφαλιά του Κουμεντάκου την οποία απέκρουσε ο Παπαγιάννης. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με την Μαγούλα να κυκλοφορεί την μπάλα ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ και με το Δρέπανο να προσπάθει αλλά να μην βρίσκει τρόπο να απαντήσει.
Το 0-2 ήρθε και πάλι απο στημένη μπάλα με τον Κουμεντάκο να σκοράρει με όμορφο γυριστό σουτ στο 73' και το τελικό 0-3 επίσης απο κόρνερ, στο 85' και πάλι με τον Μπουγιά.

Για τον Αστέρα Δρεπανιακό έπαιξαν οι: Παπαγιάννης, Αναγνωστόπουλος (56’ Μπέλεσης), Καχριμάνης, Τράκας, Μίχος, Παπακωνσταντίνου, Ισούφη (80’ Ψαριανός), Καζάς, Γκιόλας, Σιγάλας (60’ Μανιάτης), Μπαρουτσάκης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου