Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Νέο διπλό για τον Αστέρα!!!

Νέα κάλη εμφάνιση και δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για τον Αστέρα, αυτή την φορά με αντίπαλο τον Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου.
Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις αλλά ο Αστέρας φάνηκε πιο διαβασμένος και πήρε τη νίκη με δύο στημένες μπάλες. Το σκορ άνοιξε με μια εκπληκτική έμπνευση του Μανιάτη στο 10' όταν με φάουλ απ'τη σέντρα και έχοντας δει τον τερματοφύλακα του Αίαντα εκτός θέσης εκτέλεσε απευθείας, ο τερματοφύλακας του Αίαντα σάστισε και παρότι κατάφερει να μπλοκάρει την μπάλα μπηκε μαζί της στα δίχτυα. Το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση μεχρί το 40' όταν ο Ατματσίδης, που ευνοήθηκε απ'τις κόντρες, βρέθηκε μόνος του απέναντι απ'τον Παπαγιάννη και έκανε το 1-1 με σούτ.
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Αστέρα-Δρεπανιακό όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μανιάτη ο Μπαρουτσάκης έκανε το 1-2 με κοντινή κεφαλιά στο 52'. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τον Αίαντα να προσπαθεί ανορθόδοξα και τον Αστέρα να αποκρούει μάλλον εύκολα ψάχνοντας παράλληλα τις αντεπιθέσεις. Μοναδικές καλές στιγμές στο β' ημίχρονο ένα σούτ του Ισούφι στο 70' για τον Αστέρα ενώ για τον Αίαντα, ένα σουτ του Κοράκη στο 83' που έφυγε ψηλά άουτ και μια σύγχυση στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα στο 88' στην οποία έδιωξε ο Τράκας λίγο πριν τη γραμμή.

Για τον Αστέρα Δρεπανιακό έπαιξαν οι:

Παπαγιάννης, Αναγνωστόπουλος, Μίχος, Καχριμάνης, Αντωνιάδης, Παπακωνσταντίνου (63’ λ.τρ. Π.Μανδύλης), Μανιάτης, Ισούφη, Μπαρουτσάκης, Γκιόλας (80’ Παπαδημητρίου), Κοκκώνης (70’ Τράκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου