Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Έχασε βαθμούς και εντυπώσεις

Την ήττα με 2-6 γνώρισε ο Αστέρας-Δρεπανιακός απ'την Ένωση Μιδέας και εκτός απ'τους βαθμούς έχασε και τις εντυπώσεις που κέρδιζε μέχρι το 65' με την αγωνιστική του παρουσία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι καλά διαβασμένες και με τις ευκαιρίες να είναι λιγοστές. Η Ένωση αιφνιδίασε τον Αστέρα με ένα πολύ δυνατό πλάγιο του Μπούρα ο οποίος σχεδόν απ΄τη σέντρα έβγαλε τον Παναγιωτόπουλο σε θέση βολής, αυτός αστόχησε αλλά ο επερχόμενος Καραγκούνης έκανε το 0-1 στο 18΄. Το δέυτερο γκολ ήρθε στο 28' από λάθος εκτίμηση και αυτογκόλ του Κεραμιδά σε κόρνερ του Καραγκούνη. Ο Αστέρας είχε μια πολύ καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Γκιόλα στο 32' αλλά πήγε στα αποδυτήρια με 0-2 χωρίς να έχει απηληθεί ουσιαστικά απ'την Ένωση.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς με τη σέντρα ο Καζάς μείωσε σε 1-2 με κοντινό σουτ. Στα επόμενα λεπτά ο Αστέρας, έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος του, έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, η πρώτη με τον Παπασαράντο να μήν πλασάρει όπως θα ήθελε έπειτα από σέντρα του Γκιόλα και ενώ βρισκόταν ένα μέτρο απ΄τη γραμμή του τέρματος και η δέυτερη ύστερα από κόρνερ, τρία διαδοχικά σουτ των παιχτών του Αστέρα αποκρούσθηκαν σχεδόν πάνω στη γραμμή απ'τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα της Ένωσης. Ο Αστέρας έδειχνε ότι μπορούσε να διεκδικήσει το παιχνίδι αλλά είχε υπολογίσει χωρίς την διαιτητική τριάδα η οποία στο 55' επέτρεψε στον Παναγιώτοπουλο να κάνει το 1-3 ένω αυτός βρισκόταν σε εμφανή θέση οφσάιντ και στο 68' ανακάλυψε πέναλτι σε τετ-α-τετ του Παναγιωτόπουλου ενώ ο Κεράμιδας φάνηκε να απομακρύνει κανονικά τη μπάλα. Παρά τη τροπή που πήρε το παιχνίδι ο Αστέρας συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και είχε δύο δοκάρια σε ισσάριθμες προσπάθειες του Γκιόλα στο 63' και στο 72'. Στο δεύτερο δοκάρι μάλιστα η φάση συνεχίστηκε με νέα ευκαιρία για τον Αστέρα με τους Τράκα και Παπασαράντο να μην προλαβαίνουν την μπάλα. Ο Αστέρας συνέχισε τις ευκαιρίες και η Ένωση τα γκολ όταν σε αντεπίθεση ο Καλιαμούτος έκανε το 1-5 με δυνατό σουτ. Ο Αστέρας που δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο του αγώνα μείωσε σε 2-5 με τον Γκιόλα στο 82', ύστερα απο κλέψιμο και πάσα του Τράκα. Το τελικό 2-6 σημείωσε στο 87' ο Αγγελόπουλος πιστοποιώντας την εκπληκτική ευστοχία της Ένωσης η οποία με τέσσερις τελικές προσπάθειες πέτυχε έξι γκολ (τα άλλα δύο, αυτογκόλ και πέναλτι) καθώς πλην των γκολ δεν έιχε άλλη σημαντική ευκαιρία στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου