Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Κύπελο Αργολίδας

Αρκέτα φλύαρος ο Αστέρας αποκλείστηκε απ'την συνέχεια του κυπέλου καθώς ηττήθηκε με 3-1 απ'τον Εθνικό Τολού.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Αστέρα, με τον Γκιόλα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4'. Ύστερα απ'την επίτευξη του γκολ η ομάδα χαλάρωσε υπεβολικά. Η χαλαρότητα αυτή και οι συνεχόμενες διαμαρτυρίες των παιχτών του Τολού προς τους διαιτητές είχαν σαν αποτέλεσμα κάποια φαλτσοσφυρίγματα και κάπως έτσι η γκρίνια πέρασε και στην ομάδα του Δρεπάνου. Το Τολό ισσοφάρισε στο 25' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουσταφάι και μέσα σε 10' έφερε το παιχνίδι τούμπα, πρώτα με τον Χριστόποπουλο στο 34' και έπειτα με τον Τόμπρα στο 37' και πάλι με απευθείας φάουλ.
Στο 2ο ημίχρονο το Τολό περιορίστηκε στο μισό γήπεδο και έψαχνε τις αντεπιθέσεις ενώ ο Αστέρας τα χαλούσε λίγο πριν την τελική προσπάθεια. Στα αξιοσημείωτα ότι δεν κατάφερε να μειώσει ούτε με πέναλτυ στο 78' ενώ είχε και μεγάλη ευκαιρία στο 82' όταν ο Σταυρόπουλος έδιωξε πάνω στη γράμμη το πλασέ του Μπαρουτσάκη.

Στα αρνήτικα του παιχνιδιού ο "εφιάλτης" των φάουλ καθώς η ομάδα έχει δεχτεί αρκετά γκολ απο τέτοιες εκτελέσεις καθώς και η ανικανότητα της ομάδας να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα. Το μόνο θέτικο (αν υπάρχει τέτοιο) είναι ότι παρά την ανικανότητα να κυκλοφορήσει σωστά η μπάλα η ομάδα δεν επέλεξε να πάει σε άναρχο στυλ παιχνιδιού με μεγάλες μπάλες κάτι που έγινε για πρώτη φορά φέτος και ίσως αποτελέσει καλό σημάδι για τη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου