Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Παρθενική νίκη με 2πλο!!!

Την πρώτη του νίκη στο περιφερειακό πρωτάθλημα πέτυχε ο Αστέρας-Δρεπανιακός και μάλιστα εκτός έδρας, εναντίον της Α.Ε.Δηλεσίου.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δυνατό με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και αρκετές κάρτες. Το 1ο ημίχρονο ξεκίνησε με το Δήλεσι να έχει μια ελαφρά υπεροχή χωρίς όμως να πατάει με αξιώσεις στην περιοχή του Δρεπάνου ενώ απειλούσε μόνο με στημένες φάσεις. Αντίθετα ο Αστέρας ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στην άμυνα ενώ ήταν πολύ επικίνδυνος στις στημένες φάσεις. Μάλιστα ήταν η ομάδα που έφτασε πιο κοντά στο γκολ καθώς είχε δύο δοκάρια σε κεφαλιές των Καχριμάνη στο 32' και Γκιόλα στο 41'.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Δηλεσίου πίεσε με περισσότερα άτομα στη επίθεση ενώ κέρδισε και μερικά μέτρα στο γήπεδο. Η σωστή αμυντική λειτουργία του Αστέρα όμως δεν έδωσε δικαιώματα ενώ οι ταχύτατοι Σιγάλας και Μπαρουτσάκης δημιουργούσαν πολλά προβλήματα στις αντεπιθέσεις.
Μια απο αυτές τις αντεπιθέσεις εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Αστέρας και καταφερε να φύγει με το διπλό απ'το γήπεδο του Σχηματαρίου. Ήταν στο 69',  όταν ο νεοεισελθών Μανιάτης, στην πρώτη του ουσιαστικά επαφή με την μπάλα, έβγαλε υπέροχη μπαλιά στον Μπαρουτσάκη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.
Το παιχνίδι από εκεί και μετά απέκτησε άγρια ομορφιά καθώς το Δήλεσι γέμιζε την περιοχή του Αστέρα με 5 και 6 παίχτες και προσπαθούσε να φτάσει στην ισοφάριση με συνεχή γεμίσματα στην περιοχή. Όμως παρά την πίεση, άλλοτε ο Παπαγιάννης και άλλοτε οι αμυντικοί, καθάριζαν τις προσπάθειες της ΑΕΔ ενώ ο Μπαρουτσάκης, λίγο πριν αντικατασταθεί, έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2.
Το τελευταίο τέταρτο πέρασε χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία ενώ κυριάρχησαν τα νεύρα και οι διαμαρτυρίες που είχαν σαν αποτέλεσμα να αποβληθούν, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Οικονoμόπουλος για τους γηπεδούχους (80') και ο Σιγάλας για τον Αστέρα (85').

Για τον Αστέρα-Δρεπανιακό επαιξαν οι:
Παπαγιάννης, Μιλούσης, Μίχος, Καχριμάνης, Τράκας, Αναγνωστόπουλος, Αντωνιάδης, Μπαρουτσάκης (78’ Κοκκώνης), Σιγάλας, Γκιόλας (65’ Μανιάτης), Παπασαράντος (60’ λ.τρ. Σπ.Μανδύλης). 

1 σχόλιο: