Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Black Out


Με αρκετή ατυχία συνδυάστηκε το παρθενικό παιχνίδι του Αστέρα στην Δ’ Εθνική κατηγορία. Πριν ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι ο Γιώργος Καχριμάνης είχε να αντιμετωπίσει σοβαρές ελλείψεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.
Ο Μπαρουτσάκης δεν κατάφερε να παίξει ούτε με ένεση που έκανε, ο Καζάς τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση, ο Ισούφι είχε πρόβλημα με την έκδοση του δελτίου του ενώ ο Τράκας έπαιξε με μόλις μια προπόνηση ύστερα απο τον τραυματισμό του στο Super-Cup.
Παρόλα αυτά για ένα 40λεπτο η ομάδα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική, είχε κρατήσει την Α.Ε.Κ. Ερμιόνης μακριά απ’την  εστία της ενώ είχε και μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί σε τετ-α-τετ του Μιλούση στο 32’. Απ’το 40’ όμως και μετά όλα άλλαξαν και ένα δεκάλεπτο black-out ήταν αρκετό για να οδηγήσει στη συντριβή.
Η ΑΕΚ ευτύχησε να προηγηθεί στο 44’ όταν σε αντεπίθεση που βρήκε απροετοίμαστη την άμυνα του Αστέρα, ο Τζωρτζής πέτυχε το 0-1 εκμεταλλευόμενος την ασθενή απόκρουση του Κεραμιδά σε σουτ του Πετγαζλή.
Στο β’ ημίχρονο η ΑΕΚ αιφνιδίασε ξανά τον Αστέρα καθώς ύστερα από διαδοχικές παράλληλες μπαλιές στην περιοχή του Αστέρα ο Τζωρτζής έκανε το 0-2 στο 49’.
Το 0-3 ήρθε τρία λεπτά μετά, στο 52’, όταν ο Πετγαζλής ξεγελώντας τον διαιτητή κοντρόλαρε την μπάλα με το χέρι, οι αμυντικοί κόλλησαν και τον άφησαν να βγει μόνος του με τον Παπαγιάννη. Πριν καλά καλά συνέλθει ο Αστέρας απ’το 0-3 δέχθηκε και τέταρτο γκολ και πάλι με τον Τζωρτζή που εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Παπαγιάννη ύστερα από εκτέλεση φάουλ.
Ο Αστέρας μείωσε σε 1-4 με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Μανιάτη στο 61’ ενώ στο επόμενο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σιγάλα για να μειώσει ακόμα περισσότερο. Αφού δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι με δύο γρήγορα γκολ δέχθηκε και πέμπτο γκολ στο 69’ όταν ο Τζωρτζής εκμεταλλεύτηκε κακή απομάκρυνση του Τράκα και κρέμασε τον εξερχόμενο Παπαγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου