Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

MVP σεζόν 2009-2010

Ο 12ος "παίχτης" του Αστέρα-Δρεπανιακού δηλαδή το Valtos Club, ψηφίστηκε απ'τους αναγνώστες του blog ως ο καλύτερος "παίχτης" της περσινής σεζόν. Απ'τους "ενδεκαδάτους" παίχτες πρώτος ήταν ο Βασίλης Μπάρδης ενώ ακολούθησαν οι Sebwe και Γκιόλας.
Αναλυτικότερα, σε σύνολο 26 ψήφων το Valtos Club είχε 9 (34%), ο Μπάρδης 7 (26%), ο Sebwe 4 (15%), ο Γκιόλας 2 (7%) ενώ 4 άτομα ψήφισαν την επιλογή "Άλλος" (15%).

  • Η αλήθεια είναι ότι το Valtos Club βοήθησε τα μέγιστα στην περσινή χρονιά και δημιουργούσε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι της ομάδας.
    Την βοήθεια τους περιμένει και φέτος η ομάδα και μάλιστα ίσως να τους έχει μεγαλύτερη ανάγκη καθώς το περιφερειακό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και ο παράγοντας "έδρα" παίζει μεγάλο ρόλο.
  • Ο Μπάρδης με 30 συμμετοχές και 18 γκολ ήταν πραγματικά το κλειδί για την περσινή επιτυχία καθώς πολλά απ'τα γκολ του ξεκλείδωσαν παιχνίδια και έδωσαν αρκετά σημαντικούς βαθμούς.
  • Ο Sebwe με 28 συμμετοχές και 22 γκολ ήταν η μηχανή της ομάδας. Η εμπειρία και η κλάση του έδιναν άλλη πνοή στην ομάδα.
  • Ο Γκιόλας με 29 συμμετοχές και 24 γκολ ήταν πραγματικό πολυβόλο στη επίθεση του Αστέρα.


    Σε βίντεο το γκολ του Μπάρδη που έδωσε την νίκη στο ντέρμπι με τον Ερμή Ερμιόνης.
 


* Αρκετές ενστάσεις υπήρξαν για την μη παρουσία του ονόματος του Μίχου στην ψηφοφορία.
Περιμένουμε τις προτάσεις σας για νέες ψηφοφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου