Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Μικρά - Μικρά

* Συνέντευξη σε ηλεκτρονικά μέσα έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο προπονητής του Αστέρα Δρεπανιακού, Γιώργος Καχριμάνης, δίνοντας το στίγμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος προαναγγέλοντας εμφανίσεις ανάλογες με αυτή απέναντι στον πρωτοπόρο Αστέρα Μαγούλας.
Διαβάστε την εδώ απ'το sport.argonafplia.gr

*Συνέντευξη έδωσε και ο Σπύρος Παπακωσταντίνου στο stoplekto.gr και τα λόγια του παραλίγο να αποδειχθούν προφητικά λέγοντας ότι ο Αστέρας Δρεπανιακός θα παλέψει για τη νίκη με αντίπαλο τον Αστέρα Μαγούλας και ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.
Η μοίρα όμως του επιφύλαξε άσχημο παιχνίδι καθώς στο 83' - και ενώ ήταν απ'τους κορυφαίους της αναμέτρησης- η μπάλα βρήκε στο πόδι του, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη του Αστέρα Μαγούλας. Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Παπακωσταντίνου, εδώ το σχόλιο του stoplekto.gr για το άσχημο παιχνίδι που του έπαιξε η τύχη και εδώ το σχόλιο για την αναμέτρηση των  δύο "Αστέρων".

*Πολλές ελλείψεις για την ακαδημία του Αστέρα στο παιχνίδι με την Ένωση Μιδέας για το παιδικό πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι ο Αστέρας παρατάχθηκε με αρκετούς παίχτες από μικρότερα ηλικιακά γκρουπ, πάλεψε, κατάφερε να προηγηθεί με 3-1 αλλά δεν άντεξε και τελικά ηττήθηκε με 4-3.

*Αρκετά στόματα έκλεισε ο Νίκος Μίχος με την εμφανισή του κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας.
Εμείς θυμίζουμε ότι οι αναγνώστες του blog έδειξαν την προτίμησή τους στον Σπύρο Μανδύλη για τη θέση του αριστερού μπακ, στο quiz της προηγούμενης εβδομάδας. Μάλιστα το έγκυρο www.periferiako.com μας έκανε την τιμή και δημοσίευσε τη σχετική με το quiz ανάρτησή μας.

* Διαβάστε εδώ ένα άρθρο του Βασίλη Σαμπράκου το οποίο προκαλεί προβληματισμό για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ευχαριστίες στον Χρήστο Δημόπουλο καθώς το "κλέψαμε" απ'το προφίλ του στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου