Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Πέντε λεπτά ακόμα...

Παρά τις πολλές απουσίες ο Αστέρας Δρεπανιακός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και ηττήθηκε στα τελευταία λεπτά απ'τον πρωτοπόρο Αστέρα Μαγούλας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα Μαγούλας να προσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό του αλλά  η παθιασμένη άμυνα του Δρεπάνου μαζί με τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο δεν του έδιναν τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Μοναδική απειλή συνιστούσαν κάποια μακρινά σουτ και οι στημένες φάσεις τις οποίες εύκολα ή δύσκολα καθάριζαν οι αμυντικοί του Δρεπάνου. Αντίθετα ο Αστέρας Δρεπανιακός ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο α' μέρος. Στο 25' σέντρα "ξυράφι" του Μίχου, κακή απομάκρυνση του Κουμεντάκου, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα αλλά ο Αγριμάκης έπεσε στη γωνία και έσωσε τη Μαγούλα. Στο 29' ο Μανιάτης τράβηξε την άμυνα επάνω του, ο Τράκας βρέθηκε ξεχασμένος απέναντι απ'τον Αγριμάκη αλλά η πάσα του Μανιάτη δεν ήταν καλή. Στο 33' σουτ του Τράκα μπλόκαρε ο Αγριμάκης. Στο 45' η μεγαλύτερη ευκαιρία του α' μέρους όταν σε φοβερή εκτέλεση φάουλ του Μανιάτη ο Αγριμάκης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το β' μέρος συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τη Μαγούλα να πιέζει και το Δρέπανο να κλείνει όλους τους χώρους γύρω απ'την περιοχή. Στο 58' η Μαγούλα έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Λαμπρινάτος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και ο Μίχος καθάρισε την μπάλα λίγο πριν τη γραμμή. Στο 72' νέο δοκάρι για τη Μαγούλα, ύστερα από κεφαλιά του Λούπα, σε μια φάση που αρκετοί φίλοι της Μαγούλας σηκώθηκαν για να πανηγυρίσουν. Στο 74' οι παίχτες της Μαγούλας δεν τήρησαν το "ευ αγωνίζεσθαι" όταν οι παίχτες του Δρεπάνου έβγαλαν την μπάλα έξω λόγω τραυματισμού του Ισούφι. Στο 78' αγκωνιά του Κουμεντάκου έκτος φάσης στον Τράκα, σε μια φάση που διέφυγε του διαιτητή. Στο 83' η μοίρα θα παίξει άσχημο παιχνίδι στο Παπακωνσταντίνου όταν από σουτ του Λούπα η μπάλα θα βρεί στο πόδι του θα αλλάξει πορεία και θα καταλήξει στα δίχτυα. Ο Αστέρας παρά το γκολ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε, δέχτηκε μάλιστα και δεύτερο γκολ απ'τον Λαμπρινάτο στις καθυστερήσεις. Με τη λήξη του αγώνα νέα αγκωνιά του Κουμεντάκου πάνω στον Παπακωσταντίνου σε μια φάση που προκάλεσε σύρραξη αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Για τον Αστέρα Δρεπανιακό έπαιξαν οι: Παπαγιάννης, Παπακωνσταντίνου, Μίχος, Καχριμάνης (86’ Κοκκώνης), Σταυρόπουλος, Σιγάλας (74' Μανδύλης Σ.), Ισούφη, Αντωνιάδης, Μπέλεσης (66’ Σχίζας), Μανιάτης, Τράκας. 


* Εξαιρετική η διαιτητική τριάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα -μέσα σε μια καυτή έδρα- με μόνη εξαίρεση το αντιαθλητικό χτύπημα του Κουμεντάκου.

* Πολλά παράπονα απ'τη φιλοξενία του Αστέρα Μαγούλας εξέφρασαν οι άνθρωποι του Αστέρα Δρεπανιακού καθώς η ομάδα της Μαγούλας φάνηκε να μην μπορεί να δεχτεί ότι η ομάδα του Δρεπάνου, μέσα στο γήπεδο, άξιζε κάτι παραπάνω απ'την τελική ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου