Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Tουρνουά "Γιάννης Μπομπέτσης"

Απογοήτευσε ο Αστέρας στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Π.Α.Ο.Κουτσοποδίου στη μνήμη του ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπομπέτση. Στο τουρνουά εκτός του Αστέρα-Δρεπανιακού και του Π.Α.Ο.Κουτσοποδίου συμμετείχε και η Ένωση Μιδέας. Νικήτρια η ομάδα του Κουτσοποδίου με τον Αστέρα-Δρεπανιακό να τελείωνει το τουρνουά με δύο ήττες.

Στο πρώτο 45λεπτο ο Αστέρας αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ και παρότι σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος ηττήθηκε με 1-0 με γκολ του Μπεξή. Ιδιαίτερο προβληματισμό προκάλεσε το γεγονός ότι τείνει να γίνει συνήθεια οτι κάθε λάθος στη μεσαία γραμμή μετουσιώνεται σε γκολ εναντίον της ομάδας.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Αστέρας αντιμετώπισε την Ένωση Μιδέας και ήταν ιδιαίτερα κακός, χωρίς τρεξίματα και με ανορθόδοξη ανάπτυξη. Η Ένωση προηγήθηκε με τον Τριμπόνια για να ισοφαρίσει ο Αστέρας με τον Μπαρουτσάκη, το τελικο 2-1 διαμόρφωσε και πάλι ο Τριμπόνιας δύο λεπτά μετά την ισοφάριση του Αστέρα.

Στο τελευταίο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Ένωση Μιδέας. Η Ένωση προηγήθηκε με τον Σταυριανόπουλο αλλά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Μπεξή ο οποίος και ψηφίστηκε καλύτερος παίχτης του τουρνουά.

Μετά το πέρας των αγώνων ακολούθησε μικρή εκδήλωση καθώς και απονομή βραβείων στις ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου