Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Χωρίς να το καταλάβει...

Με 3-0 ηττήθηκε ο Αστέρας Δρεπανιακός απ'την Ένωση Μιδέας που ήταν πιο ποιοτική και καθάρισε από νωρίς το παιχνίδι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα να μπαίνει πολύ δυνατά και να χτυπάει το καμπανάκι στην Ένωση με δύο ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά με Μπέλεση και Ισούφι. Ο ενθουσιασμός του Αστέρα δεν κράτησε για πολύ καθώς στο 10' οι παίχτες της Ένωσης άλλαξαν γρήγορα την μπάλα και ο Δερμιτζάκης με σουτ έκανε το 1-0. Ο Αστέρας χωρίς να το καταλάβει και ενώ έδειχνε διάθεση για να ισοφαρίσει δέχτηκε και δεύτερο γκολ, στο 20', όταν ο Μπούρας έπαιξε γρήγορα ένα φάουλ με τον Δερμιτζάκη και ο τελευταίος με άπιαστο σουτ έκανε το 2-0. Το 3-0 ήρθε και πάλι σε ανύποπτο χρόνο, στο 36', όταν ο Δερμιτζάκης εκμεταλεύτηκε βιαστική εκτέλεση φάουλ των παιχτών του Αστέρα και έβγαλε μόνο του το Σταυριανόπουλο στην πλατη της άμυνας, ο οποίος δεν συσκολεύτηκε να κάνει το 3-0. Το παιχνίδι κάπου εκεί τελείωσε και ουσιαστικά το β' μέρος θύμισε παιχνίδι προετοιμασίας με τη σημαντικότερη φάση να γίνεται στο 92' με τον Πιτερό να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Καραγκούνη.

Ανάμεικτα τα συναισθήματα μετά το παιχνίδι καθώς παρά την προσπάθεια, ο Αστέρας έχασε εύκολα από την Ένωση, που εκμεταλεύτηκε στο έπακρο την ποιότητα ορισμένων παικτών της.

Για τον Αστέρα Δρεπανιακό έπαιξαν οι: Πιτερός, Τράκας, Μίχος, Κοκκώνης (46' Σιγάλας), Μπέλεσης, Αντωνιάδης, Μανιάτης (82' Σχίζας), Μανέτας (66'Μανδύλης Π.), Γκιόλας, Σταυρόπουλος, Ισούφη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου