Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Κοίταξε στα μάτια τους πρωτοπόρους.


Χωρίς ίχνος μοιρολατρίας, παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αντιδιαμετρικές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα, ο Αστέρας Δρεπανιακός πάλεψε σαν ίσος προς ίσον αλλά έχασε στις λεπτομέρειες με 1-0 απ’τον Α.Ο.Θήβας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με  τη Θήβα να προσπάθησε να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ με συνεχείς πλαγιοκοπήσεις  και γεμίσματα στην περιοχή τα οποία προβλημάτισαν έντονα την άμυνα του Αστέρα. Μετά την πάροδο του πρώτου δεκαπενταλέπτου και ύστερα από κάποιες εσωτερικές αλλαγές που έγιναν, ο Αστέρας έκλεισε τους διαδρόμους και έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 17’ όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ οι αμυντικοί της Θήβας απομάκρυναν  άτσαλα επάνω στον Γκιόλα ο οποίος δεν πρόλαβε να βάλει σωστά το πόδι του, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Στο 22’ ήταν σειρά της Θήβας να χάσει μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν ύστερα από παράλληλη μπαλιά, ο τελευταίος της άμυνας, Τράκας, γλίστρησε, η μπάλα στρώθηκε στον Μπουνά όμως το σουτ του τελευταίου εξουδετέρωσε ο Πιτερός. Στο 30’ ο Αστέρας βγήκε στην αντεπίθεση ο Γκιόλας έστρωσε στον Ισούφι, ο τελευταίος βγήκε τετ α τετ με τον Γενιτσαρίδη αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά. Στο 36’ ο Μπουνάς βγήκε στην αντεπίθεση πέρασε και τον Πιτερό πάσαρε στον Τσέλο ο οποίος σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο Τσέλος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Στο 45’ η Θήβα είχε δοκάρι ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κοτσαλά.

Το β’ μέρος ξεκίνησε ακριβώς όπως το α’ με τη Θήβα να πιέζει ασφυκτικά στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο 55’ ο Μπουνάς βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή αλλά ήταν η σειρά του να γλιστρήσει ουσιαστικά προ κενής εστίας. Στο 58’ κατά μέτωπο επίθεση με το Μανέτα, το σουτ του οποίου θα περάσει λίγο έξω. Στο 66’ γέμισμα στην περιοχή του Αστέρα ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Πιτερός θα συγκρουστεί με τον Σταυρόπουλο και τον
Κατσογιάννη η μπάλα θα στρωθεί στον Μπατσούλη που με σουτ θα κάνει το 0-1 για τη Θήβα, σε μια φάση που υπάρχουν σοβαρές υποψίες για φάουλ πάνω στον Πίτερο. Στο 69’ λάθος στην άμυνα της Θήβας όμως ο Γκιόλας θα χάσει την μάχη με τον Ζυγογιάννη που θα τον έβγαζε σε θέση τετ α τετ. Στο 72’ τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα ύστερα από σέντρα του Μανέτα από δεξιά, ο Ισούφι θα πηδήξει με τον Γενιτσαρίδη, απ’τα δάχτυλα του τελευταίου η μπάλα θα στρωθεί στον Γκιόλα ο οποίος θα πλασάρει χλιαρά απ’το ύψος του πέναλτι ουσιαστικά σε κενή εστία. Στο 79’ ο Καχριμάνης θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ενώ όλοι θα περίμεναν η Θήβα να προσπαθήσει να κλειδώσει το παιχνίδι ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να εξαφανιστούν οι μπάλες απ’τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου σε μια προσπάθεια καθυστέρησης!!!
Στο 82’ κεφαλιά του Γκιόλα, που βρέθηκε ξεμαρκάριστος, πέρασε άουτ. Στο 84’ ασυνεννοησία στην άμυνα του Αστέρα, ο
Νταφόπουλος θα βρεθεί μόνος του με τον Πιτερό, θα προσπαθήσει να τον κρεμάσει χωρίς επιτυχία. Στο 86’  και πάλι μόνος ο Νταφόπουλος στην αντεπίθεση, με τον Σταυρόπουλο να καθαρίζει δυναμικά. Στο 89’  σύγχυση στην περιοχή της Θήβας ο Μανέτας θα σουτάρει ο Τράκας θα πεταχτεί στην πορεία της μπάλας όμως δεν θα προλάβει να την σπρώξει στα δίχτυα.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις για τον Αστέρα και μάλιστα απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο όπως ο Α.Ο.Θήβας, συνέχεια όμως και στην χαμηλή συγκομιδή βαθμών παρά τις καλές εμφανίσεις.


Για τον Αστέρα Δρεπανιακό έπαιξαν οι: Πιτερός, Τράκας , Αναγνωστόπουλος (16' λ.τραυματ. Παπασαράντος, 71' Σιγάλας) Καχριμάνης, Παπακωνσταντίνου, Αντωνιάδης, Μανέτας, Σπ.Μανδύλης  (54' Καζάς), Γκιόλας, Σταυρόπουλος, Ισούφης.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου