Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Μέσα απ'τα χέρια του...

Δύο βαθμούς μέσα απ'τα χέρια του πέταξε χτές ο Αστέρας Δρεπανιακός με αντίπαλο τον Παναρκαδικό. Υπό άλλες συνθήκες το χτεσινό αποτέλεσμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως επιτυχία αλλά ο τρόπος με τον οποίο κύλησε το παιχνίδι καθώς και η κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Παναρκαδικός έδιναν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την κατάκτηση των 3 βαθμών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναρκαδικό να μπαίνει πιο δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και να προσπαθεί να αιφνιδιάσει χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία. Ο Αστέρας ισορρόπησε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήταν καλύτερος χάνοντας δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Παπασαράντο. Η πρώτη στο 26' όταν εκμεταλεύτηκε την κακή έξοδο του Ψυχογιού αλλά πλασαρε άτσαλα προ κενής εστίας και η δεύτερη στο 33' όταν μπήκε κατα μέτωπο αλλά το σουτ του ήταν κακό και κατέληξε άουτ. Ο Αστέρας διαμαρτύρεται και για δύο φάσεις στο α΄ ημίχρονο, η πρώτη σε τράβηγμα φανέλας και πέσιμο του Σ. Μανδύλη μέσα στην περιοχή του Παναρκαδικού και η δεύτερη όταν ο Μανιάτης βρέθηκε μόνος του απέναντι απ'τον Ψυχογιό αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσαίντ με την μπάλα να προέρχεται απο αντίπαλο!!!

Στο β' ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, ο πολύ βαρύς αγωνιστικός χώρος έκανε δύσκολη την ζωή των ποδοσφαιριστών και η κούραση έκανε την εμφανισή της απ'τα πρώτα κιόλας λεπτά του β΄μέρους.
Ο Αστέρας πάντως βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί στο 63' με τον Γκιόλα να φεύγει μόνος του στην αντεπίθεση και να πλασάρει σωστά για το 0-1. Το παιχνίδι έδειχνε πως θα τελειώσει κάπως έτσι καθώς ο Παναρκαδικός δεν είχε απειλήσει σε όλο το προηγούμενο διάστημα. Απ'το 70' μέχρι το 80' όμως ο Παναρκαδικός βρήκε το κουράγιο να αντεπιτεθεί, έχασε κάποιες ευκαιρίες και σε μια απο αυτές, στο 75', κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε. Ήταν μια κάθετη μπαλιά στην περιοχή του Αστέρα, η άμυνα ήταν ψηλά, ο Πιτερός κόλλησε, άργησε να βγεί και υπέπεσε σε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Δήμος για το 1-1. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν με ευκαιρίες εκατέρωθεν με σημαντικότερες δύο σουτ των Καχριμάνη και Μανιάτη για τον Αστέρα και ένα ανάποδο ψαλίδι του Τζαννή για τον Παναρκαδικό. Η ευκαιρία του αγώνα όμως ήρθε στις καθυστερήσεις για τον Αστέρα όταν ο Μπαρουτσάκης, ύστερα από πάσα του Μανίατη, βρέθηκε μόνος του σε θέση βολής αλλά καθυστέρησε και κόπηκε απ'τους αντίπαλους αμυντικούς.

*Κάκιστη η διαιτητική τριάδα χωρίς ωστόσο να διαμορφώσει το αποτέλεσμα.
 
 Για τον Αστέρα έπαιξαν οι: Δ. Πιτερός, Παπακωνσταντίνου, Μίχος, Καχριμάνης, Τράκας, Καζάς, Μανιάτης, Σ. Μανδύλης (46' Αναγνωστόπουλος), Γκιόλας ( 74' Μπαρουτσάκης), Παπασαράντος, Κοκκώνης (46' Σταυρόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου