Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ξυπνησέ αργά

Άργησε να μπεί στο παιχνίδι ο Αστέρας Δρεπανιακος και ηττήθηκε δίκαια με 3-0 απο τον Α.Ο. Χαλκίδας.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την Χαλκίδα να πιέζει ασφυκτικά χωρίς να αφήνει χώρο στον Αστέρα που αντιδρούσε μόνο με μεγάλες μπαλιές τις οποίες καθάριζαν εύκολα οι αμυντικοί της Χαλκίδας.
Παρόλα αυτά ευκαιρίες δεν υπήρχαν και τα γκολ ήταν πάλι "δώρα" της άμυνας του Αστέρα. Στο 12' μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Πιτερός και οι αμυντικοί δεν κινήθηκαν έγκαιρα προς την μπάλα, ο Μαστρογιάννης το εκμεταλεύτηκε και κρέμασε τον Πιτερό για το 1-0. Η πίεση της Χαλκίδας δεν έφερνε ευκαιρίες έφερε όμως το 2-0, στο 21', όταν ο Καχριμάνης πιεζόμενος γύρισε την μπάλα στον Πιτερό αυτός δεν έκανε σωστή εκτίμηση, η μπάλα πέρασε πάνω απ΄το πόδι του και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 36' η Χαλκίδα είχε δοκάρι με τον Δασκαλάκη. Στο 28' στη μοναδική παρουσία του Αστέρα στα καρέ της Χαλκίδας ο Σταυρόπουλος ζήτησε πέναλτι όταν σε σουτ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι επιτέλους υπήρχαν δύο ομάδες μέσα στο γήπεδο καθώς στο πρώτο μέρος ο Αστέρας ήταν ανύπαρκτος. Σε αυτό βοήθησαν και κάποιες εσωτερικές αλλαγές που έγιναν, με τον Σταυρόπουλο να περνάει στην επίθεση και το Μανέτα στο δεξί άκρο.
Ο Αστέρας στο β' μέρος δεν κατέβηκε απλά στο γήπεδο αλλά για 20 λεπτά κυνήγησε και το θαύμα χάνοντας διαδοχικές ευκαιρίες. Στο 47' ασυνεννοησία της άμυνας της Χαλκίδας ο Σταυρόπουλος μπήκε στη φάση αλλά τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Μόνος. Στο 49' τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα όταν σε σέντρα του Μανέτα ο Σταυρόπουλος δεν θα προλάβει να κάνει την κεφαλιά για το 2-1. Στο 58' σουτ του Μανέτα απ'το πλάι το οποίο θα περάσει άουτ. Στο 63' φάουλ του Ισούφι, πολλοί παίχτες του Δρεπάνου πάνω στη μπάλα, αλλά ο Μόνος θα απεκρούσει με τα πόδια σε κόρνερ. Στο 73' φάουλ του Μπουτσικάκη για την Χαλκίδα θα περάσει ελάχιστα άουτ. Στο 78' η Χαλκίδα θα διαμαρτυρηθεί για πέναλτι πάνω στον Παπαϊωάννου. Το σκόρ έκλεισε ο Παπαϊωάννου στις καθυστερήσεις ο οποίος στην αντεπίθεση πέρασε και τον Πιτερό και πλάσαρε για το τελικό 3-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου