Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Νίκη "ανάσα"

Σημαντική νίκη με 2-0 πέτυχε ο Αστέρας Δρεπανιακός με αντίπαλο τον Αία Παραλίας Ασπροπύργου και πήρε βαθειά ανάσα για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα να μπαίνει πολύ δυνατά και μέχρι το 20' να έχει μπαράζ ευκαιριών για να ανοίξει το σκορ, με τους Τράκα στο 3', Ισούφι στο 8', Μανιάτη στο 12' και στο 17' και Γκιόλα στο 20' με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να λέει όχι στις περισσότερες περιπτώσεις. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ο ρυθμός έπεσε και ο Αίας Παραλίας βρήκε ευκαιρία να απαντήσει με σουτ των Κασιμάτη στο 24' και Λιούρα στο 27' τα οποία πέρασαν άουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Αία ήρθε στο 32' όταν το σουτ του Κασιμάτη απέκρουσε στη γωνία ο Πιτερός. Η τελευταία λέξη του α' μέρους ανήκε στον Αστέρα στο 43', όταν ο Μανίατης βγήκε μόνος του απέναντι στο Δρόσο αλλά επέλεξε να σουτάρει απο μακριά με το σουτ του να καταλήγει άουτ.

Η επανάληψη ξεκίνησε ιδανικά για τον Αστέρα με τον Μανιάτη να σκοράρει με σουτ απ'το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 46'. Στη συνέχεια ο Αστέρας έχασε κάποιες ευκαιρίες για το 2-0 με σημαντικότερη αυτή του Ισούφι στο 53', ο οποίος δεν πρόλαβε την παράλληλη μπαλιά του Γκιόλα. Το 2-0 ήρθε τελικά και πάλι απ'τον Μανιάτη με έξυπνη εκτέλεση φάουλ στο 62'. Ο Αιάς Παραλίας παρά το 2-0 δεν παράτησε το παιχνιδί και προσπάθησε να πιέσει χωρίς όμως επιτυχία κάτι που έδωσε πολύ γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Ο Αστέρας προσπάθησε να το εκμεταλευτεί και θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα με σουτ του Μανέτα, στο 67' και στο 74' τα οποία απέκρουσε ο Δρόσος. Στο 78' ο Γκιόλας, μεσα σε λίγα τετραγωνικά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί απομάκρυναν. Στο 83' ο Μανέτας βρέθηκε μόνος του μέσα στη μικρή περιοχή, ύστερα απο εκτέλεση φάουλ, αλλά δεν πλάσαρε σωστά, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού. Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Αία Παραλίας, στο 86', με τον Κοράκη να σουτάρει ελάχιστα άουτ απ'τη γωνία της μικρής περιοχής του Αστέρα.

Για τον Αστέρα Δρεπανιακό έπαιξαν οι: Πιτερός, Τράκας, Καχριμάνης, Σταυρόπουλος, Μανδύλης Σ., Μανδύλης Π. (Μανέτας 46'), Καζάς, Αντωνιάδης, Ισούφι (Μπέλεσης 69'), Μανιάτης (Σιγάλας 78'), Γκιόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου