Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Παρθενικό τρίποντο στο "Βάλτο"

Την πρώτη εντός έδρας νίκη της ιστορίας του στη Δ΄ Εθνική πέτυχε ο Αστέρας Δρεπανιακός επικρατώντας με 1-0 του Παναργειακού.

Παιχνίδι κέντρου στην μεγαλύτερή του διάρκεια  το σημερινό με το Δρέπανο να έχει μια ελαφρά υπεροχή και να χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο 33' όταν το δυνατό σουτ του Μανιάτη απέκρουσε δυσκόλα ο Κοψαχείλης. 'Υστερα απ'την απέκρουση η μπάλα πήρε παράξενη τροχία και ενώ 3 παίχτες του Αστέρα πέριμεναν στην επαναφορά αυτή πέρασε δίπλα απ΄το δοκάρι και έμεινε στην πάνω πλευρά των διχτύων. Ο Αστέρας στο α' ημίχρονο είχε άλλες 2-3 καλές στιγμές από στημένες μπάλες ένω είχε και ένα δυνατό σουτ του Καχριμάνη στο 25' το οποίο απέκρουσε με υπερένταση ο Κοψαχείλης. Παρόλα αυτά η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος ανήκε στον Παναργειακό όταν σε κοντινή κεφαλιά του Κοσμά στο 19' και ένω οι παίχτες του Άργους ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν ο Πιτέρος πετάχτηκε και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για το Δρέπανο όταν ο Μανιάτης στο 55', με δυνατό φάουλ απ'το πλάι έστειλε την μπάλα στο "γάμα" του Κοψαχείλη. Απο αυτό το σημείο και μετά ο Αστέρας έκλεισε τους χώρους και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Γκιόλα κρατούσε με ευκολία το 1-0. Στο 65' θα μπορούσε να κλειδώσει το παιχνίδι όταν ο Γκιόλας ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή αλλά αντί για πέναλτι δέχτηκε την κίτρινη κάρτα για θέατρο. Τα λεπτά κυλούσαν με τον Παναργειακό να προσπαθεί να αντιδράσει και τον Αστέρα να βγαίνει επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις χωρίς πάντως να υπάρξει κάποια ιδιαίτερη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε όταν ο Αστέρας έμεινε με "δέκα" ύστερα απο την αποβολή του Μανιάτη για καθυστέρηση στο 80'  και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίχτες του Αστέρα να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη.

Παράπονα για ακόμα μια φορά έχει ο Αστέρας απο τον διαιτητή τόσο για τη φάση του πέναλτι όσο για τα αρκετά φάουλ εις βάρος του καθώς και για τις "εύκολες" κάρτες που δέχτηκε.

Για τον Αστέρα Δρεπανιακό έπαιξαν οι: Πιττερός- Παπαδημητρίου, Αναγνωστόπουλος, Α.Καχριμάνης, Μίχος- Μανιάτης, Τράκας, Αντωνιάδης, Σπ.Μανδύλης (60’ Παπακωνσταντίνου) - Π.Μανδύλης (12’ λ.τρ. Μπέλεσης) - Γκιόλας (92’ Σχίζας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου