Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Φιλικό Προετοιμασίας

Αρκετά βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Αστέρας-Δρεπανιακός στο φιλικό με τον Εθνικό Τολού και νίκησε έυκολα με 3-0.

Το 3-5-2 που επέλεξε ο Γ.Καχριμάνης εδειξε να δουλεύει αρκετά καλά και έφερε σε δύσκολη θέση τους παίχτες του Τολού που δεν απείλησαν ουσιαστικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.
Αντίθετα, ο Αστέρας ήταν καλός και επιθετικά και είχε δυο καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο 1ο ημίχρονο, με τους Γκιόλα και Ισούφι. Τελικά  το κατάφερε στο 44' με τον Ισούφι να στελνει την μπάλα στα δύχτια ύστερα απο πάσα του Γκιόλα.
Στο 2ο ημίχρονο οι αρκετές αλλαγές που έγιναν αποσυντόνισαν για λίγο το παιχνίδι του Αστέρα και έδωσαν χώρο στο αντίπαλο όμως οι παίχτες του Τολού δεν το εκμεταλεύτηκαν.
Μετά το 65' ο Αστέρας ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκιόλα ύστερα απο ωραίο συνδυασμό των Μπέλεση-Σιγάλα. Το 2-0 ήρθε στο 72' όταν απο σέντρα του Τράκα ο Σταυρόπουλος έπιασε την μπάλα με το χέρι, πριν αυτή φτάσει στον Σιγάλα που ήταν μόνος του προ κένής εστίας. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κεραμιδάς. Το τελικό 3-0 σημείωσε ο Μανιάτης στο 83' όταν σε σέντρα που πραγματοποίησε η μπάλα έφυγε απ'τα χέρια του τερματοφύλακα του Τολού και κατέληξε στα δύχτια.

Μετά απ'το παιχνιδι ακολούθησε τραπέζι για όλη την ομάδα, ύστερα από πρωτοβουλία της διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου